آموزش جامع رنگ آمیزی آشپزخانه
- توضیحات
- دسته: مقالات نقاشی ساختمان
آموزش جامع رنگ آمیزی آشپزخانه
آیا قصد رنگ آمیزی آشپزخانه منزل شخصیتان را دارید پس با آموزش جامع ما در ادامه همراه باشید.
در معماری مدرن و طراحی داخلی منزل معمولا آشپزخانه به عنوان قلب یک خانه شناخته میشود جایی که تمام وعدههای غذایی روزانه در آن آماده میشود و حتی در اکثر مواقع مهمانان نیز در آن برای صرف وعده غدایی که آماده کردهاید دور هم جمع میشوند. حال اگر قصد دارید که این قسمت از منزل شخصیتان را که از طرفی جزو مهمترین قسمتهای منزل شخصیتان نیز محسوب میشود با ما در ادامه همراه شوید.
قدم اول - رنگ های مد نظرتان را انتخاب کنید
زمانی که شما در حال انتخاب رنگ مورد نظرتان هستید حتما به این موضوع توجه داشته باشید که بیش از هر چیزی شما قصد خلق چه فضایی را دارید اما در اکثر مواقع پیشنهاد میشود که برای آشپزخانه از رنگ قرمز استفاده شود زیرا قرمز یک رنگ پر از انرژی محسوب میشود و به همین دلیل در اکثر رستوران های بزرگ دنیا نیز شاهد استفاده کردن از این رنگ هستیم.
با این حال استفاده مطلق از رنگ قرمز در آشپزخانه نیز چندان پیشنهاد نمیشود و بهتر است در کنار آن و در قسمت های کوچکی نیز از رنگ قوی و روشنی همچون نارنجی و سبز بهاری نیز استفاده کنید.
قدم دوم - آماده سازی مقدمات و تجهیزات مورد نیاز برای رنگ آمیزی
آشپزخانه معمولا قسمت کوچکی از یک خانه محسوب میشود و بخش مربوط به رنگ آمیزی آن نیز معمولا در طی یک روز یا نهایت دو روز کاری انجام خواهد شد.ابتدا یک ست لباس مخصوص نقاشی ساختمان آماده کنید در انتخاب لباس نیز لازم نیست حساسیت خاصی به خرج دهید و همان لباس های کهنه تان که دیگر استفاده ای از آن ها نمیکنید نیز کافی است. استفاده از مواردی همچون غلتک نیز کاملا در اختیار خودتان است.
قدم چهارم - آشپزخانه را کاملا تمیز کنید
ابتدا تمام ظروف شکستنی و تزئینی همچون ظرف ها و مواردی از این دست را به شکل دقیق جمع آوری کرده و به قسمت های دیگر خانه انتقال دهید.
در هنگام جا به جایی لوازم خانگی همچون اجاق گاز و یخچال حتما حواستان به نکات ایمنی جمع باشد و نهایت دقت را داشته باشید.
قدم پنجم - کف آشپز خانه را بپوشانید
در کف آشپز خانعه شما ممکن است از کاشی، سرامیک یا چوب استفاده شده است پس بعد از این که کاملا آشپزخانه را تمیز کردید حالا فقط آن است که کف آشپزخانه تان را به خوبی بپوشانید حال برای این کار اختیار در دست خودتان بوده و میتوانید از مواردی هچون پلاستیک یا پارچه های کهنه استفاده کنید.
قدم ششم - رنگ های کهنه را از سطح دیوار جدا کنید
ابتدا از یک کاردک برای کندن رنگ های کهنه از سطح دیوار استفاده کنید همچنین حواستان نیز به این مسئله باشد که حتما از یک عینک استفاده کنید تا از ورود تکه های کوچک رنگ به چشمانتان جلوگیری کند.
قدم هفتم - سوراخ ها و ترک ها دیوار را پر کنید
شما برای انجام این کار باید از بتونه استفاده کنید و با استفاده از یک کاردک یا در صورت نداشتن این وسیله با استفاده از یک چاقو برای پر کردن سوراخ و ترک ها استفاده کنید زیرا در صورت انجام ندادن این کار نتیجه نهایی رنگ آمیزی دیوار به هیچ وجه باب میلتان نخواهد بود.
قدم هشتم - تمیز و خشک کردن سطح دیوارها
در آشپزخانه احتمال اتفاق افتادن این مسئله وجود دارد که در هنگام پختن غذا یا مسائلی از این دست تکه هایی از آن به دیوارها بچسبد بنابراین پیش از انجام هر کاری باید این موارد را از سطح دیوار جدا کنید زیرا در صورت باقی ماندن آن جلوه بسیار نا مطلوبی بر سطح دیوار شما باقی خواهد ماند.
قدم نهم - شروع به رنگ آمیزی دیوار کنید
در این قسمت نکته خاصی برای بیان وجود ندارد تنها اگر علاقه داشتید حتما از غلتک استفاده کنید زیرا این کار سرعت انجام رنگ کاری بر روی دیوار را افزایش میدهد.
قدم دهم - بخش های جزئی و ریز آشپزخانه را نقاشی کنید
برای این کار با استفاده از یک قلم بخش های ریز و جزئی دیوار که فعلا رنگ نخورده اند را نقاشی کنید.
قدم یازدهم - انجام کارهای نهایی
در این مرحله ابتدا به دقت بخش به بخش قسمت هایی که رنگ آمیزی کرده اید را نگاه میکنید و پس از اطمینان خاطر شروع به سر و سامان دادن بعه خانه تان را شروع خواهید کرد.