house painting web

header2

انواع رنگ نمای ساختمان

ویژگی انواع رنگ نما ساختمان

انواع رنگ نما ساختمان

کنیتکس اکرولیک طرحدار

اگر قصد تغییر نمای ساختمان خود را دارد می توانید از کنیتکس اکرولیک طرح دار استفاده کنید تا زیبایی ایده آل را به ساختمانتان ببخشد. موادی که در تولید این کنیتکس مورد استفاده قرار گرفته اند از بهترین مواد اولیه و بر پایه رزین اکریلیک آب پایه می باشد.

  • اجرای این رنگ در مکان های مختلف فیلمی یک دست و مقاوم را ارائه خواهد داد.
  • ضخامت این فیلم به طور تقریبی حدود 0.5 میلی متر است که از رنگ های معمولی این پوشش بیشتر است.
  • بر طبق این خاصیت رنگ اکرولیک نقص ها و ترک های موجود در دیوار بخوبی پوشش داده می شود.
  • قابلیت اجرا بر روی انواع سطوح سیمان بتن و غیره
  • قدرت چسبندگی بالا روی سطح
  • انعطاف پذیری عالی
  • مقاوم دربرابر باران، برآمدگی و تابش خورشید
  • آب گریز و مقاوم در مقابل شرایط جوی مختلف
  • صد در صد قابل شستشو
  • سرعت اجرا و خشک شدن بالا
  • راحتی اجرا برای نقاشان ساختمان
  • دوست دار محیط زیت از جمله محصولات سبز محسوب می شود.
  • بدون بوی نامطبوع
  • انعطاف پذیری بالا

 

کنیتکس حلال آب

ترکیبات این کنیتکس شامل : پرلایت، الیاف مصنوعی در گرید های مختلف، انواع رزین های کوپلیمر، فرمالین، آمونیاک ضد رویه، ضد قارچ، آب، بی کربنات کلسیم در مش های بالا و غیره

 

مشخصات کنیتکس حلال آب

  • قابل استفاده در نما و داخل ساختمان
  • بعنوان آخرین پوشش سطح
  • به صورت خمیر دانه دار
  • قابلیت اجرا با کمپرسور و پیستوله مخصوص بر روی نمای داخلی
  • پوشش دهی بالا برای سوراخ ها ترک های موجود در سطح
  • رفع عیوب و نواقص دیوار
  • قابلیت خشک شدن پس از 6 ساعت
  • دریافت نتیجه و استحکام نهایی پس از یک هفته
  • قابل اجرا بر روی همه سطوح با هر متریالی

 

مزایای رنگ نمای کنیتکس

  1. مقاومت بسیار بالا در نمای خارجی ساختمان
  2. شامل ترکیبات کربنات کلسیم، پیگمنت های ضد اشعه فرابنفش خورشید، رزین آکریلیک، تالک، سایر افزودنی ها
  3. وزن بسیار کم که باعث می شود در بسیاری از پروژه ها مورد استفاده قرار گیرد.
  4. قیمت مناسب و مقرون به صرفه، زینت دهنده پروژه های کوچک و بزرگ
  5. ضد آب
  6. انعطاف پذیری بالا
  7. تنوع رنگ و در عین حال سادگی
  8. رنگ های فاخر، شاد و متمایز از سایر رنگ های ساختمانی

 رنگ نمای کنیتکس

زیر کار رنگ کنیتکس

قبل از اجرای رنگ کنیتکس، سطح را بخوبی تمیز نمایید. تمام آلودگی ها، لک، جرم، رطوبت و پوسته ها را رفع نمایید و مرمت کنید. اگر پوسته در سطح وجود دارد می توان با استفاده از واتر جت آن را تمیز نمایید و لایه برداری کنید. اگر می خواهید کنیتکس را روی سطح تازه سیمان یا بتن شده اجرا کنید بهتر است 20 روز از زمان اجرای سیمان یا بتن گذشته باشد. کنیتکس بخاطر دانه هایی که در ساختار خود دارد، زیاد نیاز به زیر کار ندارد.

نکته مهم : کنیتکس را دور از دسترس کودکان قرار دهید، اگر به هر دلیلی با چشم برخورد داشته باشد فورا با آب سرد بشویید. در هنگام اسپری کردن آن از ماسک و عینک مخصوص استفاده کنید. پس از انجام کار ابزار را بخوبی بشویید تا برای استفاده بعدی به خود جرم نگیرند. رنگ را در دمای 40 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.

 

رنگ رولکس چگونه رنگی است؟

یکی از مشتقات رنگ کنیتکس، رنگ رولکس است و تمام ویژگی های رنگ کنیتکس را دارد. تفاوت آن با کنیتکس در ظاهر و نحوه اجرای آن است. در استفاده از از این رنگ در پایان کار شاهد سطحی لطیف که با نقوش زیبا آراسته شده خواهید بود. در استفاده از رولکس در کنار رنگ های کنیتکس بهتر است رنگ کنیتکس را برای سقف و رولکس را در دیوار ها اجرا کنید.

برای اجرای رولکس می توانید هم زمان دو رنگ را مورد استفاده قرار دهید. بعنوان مثال اگر قرار است از طرح های گلدار استفاده کنید می توانید از یک رنگ زیرین و یک رنگ برای طرح دار کردن استفاده کردن. یکی از انتخاب های شایسته در رنگ رولکس انتخاب رنگ کرم بعنوان رنگ زیرین و رنگ سفید برای طرح و نقش های روی کار است.

مزیت رنگ رولکس در چسب اخر کار است که به عنوان لایه نهایی بر روی رنگ قرار می گیرد و سطح را همچون سرامیک شفاف و دلنواز می کند. می توان از رنگ رولکس در نقاشی فروشگاه ها، راه پله، سالن های زیبایی یا ورزشی و غیره استفاده کرد.

 

اجرای رنگ کنیتکس ساختمان را به چه کسانی بسپاریم؟

سعی کنید نقاشی ساختمان را به شرکت های معتبر بسپارید تا در صورت بروز خسارت یا هرگونه ایرادی بتوانید از محل یا مرکز خاص آن را پیگیری کنید. در این شرکت ها افراد متعهد و حرفه ای مشغول به کار هستند که شرکت ضمانت کار آن ها را به شما صد در صد خواهد داد و مدیریت شرکت در تمام مراحل نقاشی ساختمان همراه با مشتریان خواهد بود تا در صورت انتقاد و پیشنهاد گزارش ها را واحد پشتیبانی خدمات پیگیری نمایند.

برای کاربرد رنگ کنیتکس یا روکس و هر رنگ دیگری باید میزان ترکیب رنگ ها و ساخت رنگ با تبحر و تجربه انجام شود تا بهترین خورجی را به مشتریان ارائه نمایند. ازین رو اعتباری که پشت چنین شرکت هایی قرار دارد مدیون استخدام پرسنل کارآمد و خبره است که به محبوبیت شرکت می افزاید.

رنگ نمای جوتن

آشنایی با جوتن محبوب ترین رنگ نقاشی ساختمان

رنگ جوتن از جمله رنگ های محبوب نقاشی ساختمان است که با ورود به بازار با سرعت چشمگیری مورد استقبال و استفاده قرار گرفت. مزیت های مهمی که در این رنگ وجود داشت، یک رنگ همه فن حریف را به همگان معرفی کرد گویا جامعه چشم انتظار چنین رنگی بود.

استفاده از رنگ جوتن شما را از بکار بردن سایر رنگ ها در کنار ان بی نیاز خواهد کرد. زیرا کارآیی و تنوع رنگ در این رنگ به قدری بالا است که نیاز به هیچ رنگی به عنوان مکمل در کنار ان احساس نخواهد شد. با استفاده از رنگ جوتن هر سال نیازی به تغییر رنگ نمای ساختمان حتی با بدترین شرایط آب و هوایی و الودگی های کلان شهر را نخواهید داشت.

محبوبیت رنگ جوتن تنها با استفاده از ان در ساختمان به شما ثابت خواهد شد و یا می توانید از افرادی که آن را در زیباسازی ساختمان مورد استفاده قرار داده اند جویا شوید تا مهر اطمینان بر گفته ها و شنیده ها زده شود.

 

مزایای رنگ نمای جوتن

  1. در رنگ جوتن بیش از 16000 طیف رنگی خواهید داشت که برای انواع سلیقه ها پاسخی مثبت خواهد داشت.
  2. رنگ جوتن به راحتی در انواع سازه های بتنی، سیمانی و سایر متریال در استفاده های داخلی و نمای ساختمان های مسکونی، اداری، صنعتی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.
  3. اگر برای مقاوم سازی و جلوگیری از ایجاد ترک در دیوار به دنبال رنگ مقاوم با چسبندگی بالا هستید، رنگ جوتن قطعا راه حل شما خواهد بود.
  4. با استفاده از رنگ جوتن می توانید با ترکیب رنگ های زیبا محیط دلپذیر و دلچسب را فراهم اورید که قبلا نمونه آن کمتر پیاده سازی شده است.
  5. مانع جذب کلراید و دی اکسید کربن می شود و رطوبت در آن نفوذ نخواهد کرد.
  6. در تمام نقاظ جغرافیایی قابلیت اجرا دارد و تغییر فصول خدشه ای بر کارکرد و مقاومت آن وارد نخواهد کرد. می توان رنگ جوتن را در سرما و یخ بندان های سیبری یا کانادا و آب سوزان و گزمای جنوب آفریقا نیز استفاده کرد.
  7. ثبات رنگ و دوام بالا در شرایط مختلف طی سال های طولانی
  8. ضد قارچ، انتی باکتریال و ضد موریانه
  9. رنگ جوتن آنتی استاتیک بوده که به هیچ وجه جرم و لک را به خود جذب نمی کند و ضد گرد و غبار است. این خاصیت در رنگ جوتن باعث می شود همیشه درخشندگی و ظاهر زیبایی خود را همچون روز اول حفظ کند.
  10. قابلیت شستشو داشته و امکان تنفس به سطوح زیرین می دهد و مانع از ایجاد هر گونه ترک، برآمدگی و پوسته پوسته شدن در سطح می شود.
  11. رنگ جوتن بدون محدودیت در سقف، کف، دیوار و حتی بام و سایر قسمت های ساختمان قابل اجرا است.
  12. اجرای رنگ جوتن بدون محدودیت ابزاری انجام می شود که اسپری، قلم مو و غلتک را می توان در این زمینه بکار برد.
  13. می توان رنگ جوتن را با قابلیت های مات، مخملی، نیمه براق و غیره بکار برد که این مزیت به دلیل بافت هایی است که بصورت ریز، درشت و متوسط وجود دارد.
  14. انعطاف پذیری بسیار بالا و قابلیت اجرا به مراتب راحت تر از سایر رنگ های ساختمان.
  15. صرفه اقتصادی رنگ جوتن از آن جهت است که با هزینه کم رنگ همه فن حریفی خواهید داشت که دوام، مقاومت و ماندگاری بسیاری بالایی دارد که در سال های بعد نیازی به تغییر رنگ و جایگیزینی با رنگ های جدید را نخواهید داشت.
  16. مقاومت در مقابل ضربه و کلراید و بدون بود
  17. ضد حریق و اشعه فرابنفس خورشید و همچنین عایق حرارتی
  18. دارای مجوزهای استاندارد از موسسات اروپایی
  19. رنگ جوتن همچنین دوستدار محیط زیست و فاقد سرب است که آن را به عنوان محصول سبز معرفی نموده اند.

 

جهت مشاوره رایگان و سفارش رنگ آمیزی نمای ساختمان با ما تماس بگیرید:

نقاشی ساختمان تک

09124983610 حسین فردی

 

 

کلمات کلیدی

شما اینجا هستید: خانه مقالات انواع رنگ نمای ساختمان