رنگ نمای ساختمان
- توضیحات
- دسته: رنگ نما
به جرأت می توان گفت مهمترین جنبه بناها از لحاظ شهری، نمای ساختمان است. نمای ساختمان می تواند با هماهنگی با محیط دیگر بناها و حتی فضای سبز اطراف خود تصویر زیبا و یا ناخوشایندی برای بینندگان ایجاد نماید. مطالعات نشان می دهد که نمای ساختمان حتی می تواند بر روحیه ساکنین آن ساختمان تأثیر مثبت یا منفی بگذارد. بسیاری از مردم به خانه خود عشق می ورزند و خاطرات خوش را با تصویری از نمای ساختمان محل سکونت خود به یاد می آورند. برخی نیز از نمای خانه خود رضایت ندارند و با تصویر ذهنی نا مطلوب از ساختمان محل سکونت خود احساس حقارت، کسالت و دیگر احساسات نامطلوب را به یاد می آورند. به همین علت، توجه ویژه به نمای ساختمان علاوه بر تأثیر گذاری در محیط شهری و احساسات دیگران، بر روحیه ساکنان آنها نیز تأثیر بسزایی دارد.
رنگ مناسب برای نقاشی نمای ساختمان
نقاشی نمای ساختمان یكی از حساس ترین قسمتها از نظر نوع رنگ برای نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان میباشد. برای داشتن نمای ساختمانی زیبا با رنگهای با كیفیت باید توجه ویژه ای به نوع رنگ نمای ساختمانی داشت. رنگهای مرغوب نمای ساختمان رنگهای مخصوص نما هستند كه دوام بالایی در برابر تابش نور خورشید و بارش برف و باران دارند، این نوع از رنگها به دو دسته غبار گریز و معمولی تقسیم میشوند.
مناسب ترین رنگ نمای ساختمان رنگهای اروپایی جوتن هستند که به جرات میتوان گفت رنگهای جوتن یكی از بهترین رنگهای موجود در ایران و حتی در جهان میباشند، رنگ جوتن تولید كشور نروژ میباشد و جزء اولین تولید كنندگان رنگهای ساختمانی می باشند، رنگهای ساختمانی اكریلیك جوتن نصبت به رنگهای دیگر این شركت در ایران بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و تنوع رنگی بالایی دارند اما باید در رابطه با رنگهای جوتن توجه داشت كه قیمت رنگهای نمای جوتن ساختمان تقریبا دو برابر رنگهای نمای ایرانی می باشند.
رنگهای نمای ساخت داخل ایران هم رنگهای با كیفیتی هستند كه خود به دسته های مختلفی تقسیم می شوند و بنا به درخواست مشتری در رابطه با قیمت نقاشی نمای نقاش ساختمان میتواند از گزینه های مختلف رنگ نمای ساختمان استفاده كرد مانند رنگ های بین المللی ساندیکو ترکیه، روناس ایران، رنک ریف ایران و نیو کالر ایران با کیفیت استاندار جهانی .
از پرکاربردترین پوشش های نما می توان به رنگ آکرلیک اشاره کرد که به علت دوام ، انعطاف پذیری و درخشندگی اش در انواع نقاشیها مورد استفاده قرار می گیرد. رزینهای آکریلیک را می توان به دو دسته پایه حلال نفتی و حلال آب تقسیم کرد. آن دسته که در آب حل میشود، زود خشک میشود، بو ندارد و سطحی سخت و آسیب ناپذیر به وجود میآورد. در فام های بسیار متنوع و قابل شستشو هستند و برای ایجاد فیلمی مقاوم روی سطوح سیمانی، گچی، کناف، و هر سطح دیگری قابل اجرا هستند چون غلظت بالایی دارند و به سرعت خشک میشوند و پوششی ضد رطوبت ایجاد میکنند، درمقابل نور خورشید (U.V) مقاوم هستند درنتیجه عمر طولانی و خواص ضد باکتری و کپک دارند.
رنگهای اکریلیک پایه آب نسل جدید از رنگهای ساختمانی میباشند که با توجه به مسائل زیست محیطی و عدم استفاده از حلالهای آلی و مواد مضر کاربرد این نوع رنگها روبه افزایش است.
استفاده از رنگ نما امروزه در اکثر ساختمان ها کاربرد دارد و این شرکت با استفاده از پوشش های مخصوص نما جرم پذیری و طول عمر نمای ساختمان ها را به حداکثر رسانده است .
مراحل اجرای رنگ نمای ساختمان:
انجام عملیات رنگ نمای ساختمان در هر پروژه بستگی به شرایط پروژه دارد.ساختمان ها یا قدیمی هستند و نیاز به مرمت و بازسازی دارند و یا در حال احداث بوده و نوساز محسوب می شوند.لذا شیوه های اجرایی و مراحل اجرای رنگ ساختمان در هر یک از حالات فوق متفاوت خواهد بود. کسب نتیجه مطلوب و دستیابی به نمای پایدار و مقاوم منوط به رعایت دستورالعمل های فنی می باشد که به اختصار در مراحل زیر صورت می پذیرد :
آماده سازی اولیه سطح
ابتدا باید بستر زیر کار برای اجرای رنگ نمای ساختمان آماده شود تا دوام و ثبات آن تضمین شود.در ساختمان های قدیمی با شستشو و لایه برداری پوسته فاسد شده و ترمیم ترک ها و یا سطوح تخریب شده به وسیله ترمیم کننده های مناسب صورت می گیرد.در پروژه های نوساز با استفاده از مواد افزودنی مناسب سطح زیر کار مستحکم ، صاف و بدون موج ایجاد می شود.
اجرای لایه پرایمر
لایه پرایمر با توجه به نوع بستر زیرکار ( بتن ، سیمان ، گچ ، آجر ، چوب و … ) تعیین می شود . این لایه باید بتواند به خوبی به سطح بستر بچسبد و پیوند کاملی به لایه های بعدی رنگ نمای ساختمان برقرار سازد. این لایه باید جلو آثار مخرب ناشی از بستر زیر کار نظیر حمله قلیایی زیر کار بتنی و سیمانی ، گسترش زنگ بستر های فلزی را بگیرد.
اجرای لایه میانی یا بافت
این لایه با توجه به نوع مصالح انتخابی متفاوت است و شکل و نمای اصلی پوشش از آن نشات می گیرد. در برخی از انواع رنگ نمای ساختمان ، لایه میانی از سنگدانه های طبیعی تشکیل شده اند و دارای رنگ طبیعی هستند.لایه میانی یا بافت در بعضی از محصولات سفید یا تک رنگند و باید به وسیله لایه نهایی پوشش شود.
اجرای لایه نهایی
در این مرحله ، با توجه به نوع محصول و شرایط آب و هوایی منطقه لایه نهایی انتخاب و اجرا می شود. در محصولات دانه سنگی لایه نهایی بی رنگ است و نقش محافظتی دارد. در برخی از انواع رنگ نمای ساختمان ، لایه نهایی رنگی با ویژگی محافظتی و تزیینی است که بر روی لایه میانی و یا آستری اجرا می شود.
اجرای تمامی لایه های رنگ نمای ساختمان دوام و زیبایی ماندگار رنگ را ایجاد می کند و در طول مدت بقای نما ، زیبایی ظاهر رنگ نمای ساختمان را تامین می نماید. شرکت های معتبر رنگسازی معمولا متناسب با شرایط جوی و نوع محصولات ، لایه بندی های متناسب آن را پیشنهاد می کنند.
کلمات کلیدی: اجرای رنگ ساختمان, اجرای رنگ نمای ساختمان, بازسازی رنگ نما, بازسازی رنگ نمای ساختمان, بازسازی ساختمان, بازسازی نمای ساختمان, جوتن, رنگ آکرلیک, رنگ اکریلیک نما, رنگ اکریلیک نمای ساختمان, رنگ جوتن, رنگ جوتن ایران, رنگ جوتن تهران, رنگ ساختمانی جوتن, رنگ ساختمانی نیوکالر, رنگ مخصوص نما ساختمان, رنگ نما, رنگ نمای جوتن, رنگ نمای خارجی ساختمان, رنگ نمای ساختمانی, رنگهای ساختمانی جوتن, فروش رنگ جوتن, قیمت رنگ ساختمانی جوتن, نقاشي نماي ساختمان, نقاشی با رنگ جوتن, نقاشی ساختمان با رنگ جوتن, نقاشی نمای بیرونی ساختمان, نقاشی نمای ساختمان, نمای ساختمان, نمای ساختمانی, پرایمر, پرایمر نقاشی ساختمان